Vila Venera


© 2009. Apartmani Venera,Ražanac | design: gogi-dizajn
 Ulaskom u Ražanac kraj stoljetnih borova, ulazite u oazu spokoja i zdravlja. Prilikom vašeg prepuštanja žarko opijajućim sunčevim zrakama, ugodu će vam činiti nježni vjetar tramuntana kako bi vam sunčanje na plaži učinio nezaboravnim. 
U ljetno vrijeme, kiše u Ražancu su zaista rijetke. Vjetar bura, koji se obrušava niz velebitske padine, rastjeruje bilo kakav pokušaj prilaza kišnih oblaka. Za buru možemo slobodno reći da je postala zaštitni znak Ražanca. Ona predstavlja garanciju čistog zraka i zdravog života, te prirodni fenomen koji se bilježi video kamerama i foto aparatima od strane turista roditelja, dok njihova djeca uživaju pri skakanjima na velikim valovima koje bura čini.  Iako su jake bure u ljetnim mjesecima rijetke, turiste upoznajemo sa njom kao sa snažnom prirodnom moći koja svakako zaslužuje opravdanu pažnju i respekt. Iza nje dolaze dugi periodi sunčanih i sušnih dana.
Klima
Uslijed specifičnog položaja Ražanca i njegova pogleda uprtog u moćan planinski masiv Velebit, ražanačka klima je posebna po svim segmentima. Mješavina morskog i čistog planinskog zraka pravi je raj za okrjepu dišnih putova. Vaša krv će ponovno zarumeniti a tijelo osnažiti. Žitelji ražanačkog područja poznati su po dugovječnosti a što u velikoj mjeri mogu zahvaliti aromatičnom zraku i mirnom životu.
Uslijed svega navedenog, vegetacija u Ražancu je zaista specifična i uporna u svome opstanku na kamenim goletima.

Prenoćište Venera 
Rezovac 
Virovitica
APARTMANI  VENERA
         RAŽANAC